Barselsvikar til Merkur Hverdag

Vil du arbejde i et mindre pengeinstitut med ambitioner, der rækker længere end bundlinjen?

I forbindelse med at en af vores dygtige rådgivere går på barselsorlov, tilbyder vi et 10 måneders vikariat i Merkur Hverdag – en afdeling, der betjener kunder fra hele landet via telefon og mail.

Som rådgiver i Merkur Hverdag får du sammen med de øvrige kollegaer i afdelingen fælles kundeansvar for de kunder i Merkur, der kun har et mindre rådgivningsbehov. Porteføljen består af både private kunder, foreningskunder og mindre erhvervskunder. Din opgave er at udvikle porteføljen og samtidig sikre en imødekommende og effektiv kundebetjening af alle de kunder, som kontakter afdelingen. Da Merkur Hverdag også fungerer som telefonomstilling for hele Merkur, er du i kontakt med mange mennesker hver dag.

Din profil

  • Du har erfaring med rådgivning af privatkunder og har et bredt fagligt fundament
  • Du kan arbejde selvstændigt, men er en holdspiller, der gerne byder sig til i forhold til at løse fælles opgaver og dele viden
  • Du møder mennesker med et smil og arbejder for løsninger, der gør modtager glad, uden at tilsidesætte Merkurs interesser
  • Der er ikke 2 dage, der er ens i en lille organisation, så du skal trives med forandringer og evne at skabe struktur i en hverdag, der ikke altid kan planlægges 

Det kan vi tilbyde

Merkur Andelskasse er en inspirerende arbejdsplads, hvor vi arbejder med et værdigrundlag, der er unikt for den danske banksektor. Omtanke for mennesker og natur er omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os både i forhold til, hvordan vi møder vores kunder, men også den måde vi løser opgaver og omgås i hverdagen.

Som rådgiver i Merkur Hverdag bliver du en del af et team på syv rådgivere, der med engagement og godt humør sikrer, at alle kunder får netop det, de har brug for.

Vi sidder i åbent kontor i lyse, ny renoverede lokaler midt i Aalborg.

Søg stillingen

Hvis du kan se dig selv som rådgiver i Merkur Hverdag, så send din ansøgning til ansogning@merkur.dk

Send den hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Ansøgningsfristen er 27. maj 2018.

Tiltrædelse: snarest muligt

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Søren Thomsen på st@merkur.dk eller på tlf. 62 65 67 05.

Læs mere om Merkur her på hjemmesiden eller besøg os på Facebook

Penge gør ikke noget af sig selv. De er et redskab. Og det er dig, der bestemmer, hvordan pengene skal arbejde, mens de står på kontoen.

Læs om alle vores udlån på
minepengegørgavn.dk