Bambora

Som erhvervskunde i Merkur Andelskasse kan vi i samarbejde med Bambora Danmark A/S tilbyde dig fordelagtige aftaler om indløsning af betalingskort til din forretning. Det gælder såvel din fysiske forretning og din eventuelle webshop.

Har du behov for at tilbyde betaling online, via mobilen eller fysisk i din butikken, kan Bambora være den rette løsning.

Bambora tilbyder hele paletten af betalingsløsninger med salg og leje af betalingsterminaler, indløsning af betalingskort, integration til kasseløsninger, etablering af online kundeportal, hotline support m.v.

Med andre ord alt hvad der skal til, for at du som erhvervsdrivende kan modtage betaling i butik og på nettet. Bamboras løsninger dækker behovet for din forretning, uanset om du er en lille, mellemstor eller stor erhvervsvirksomhed.

Bamboras løsninger understøtter naturligvis de mest anvendte betalingskort på det danske marked samt mobilbetalinger med vores wallet eller MobilePay. 

Din rådgiver i Merkur hjælper dig med at komme i kontakt med Bambora, som tilbyder attraktive tilbud på indløsningsaftaler og betalingsterminaler til Merkurs kunder.   

Ring eller send en mail til din rådgiver, hvis du vil vide mere.