Erhvervslån med EaSI-garanti

Sociale virksomheder, institutioner, skoler mv. har nu mulighed for at få et fordelagtigt lån med EU-garanti gennem Merkur. Den EU-finansierede EaSI-garantiordning er særligt målrettet lån til virksomheder og institutioner, der arbejder med et socialt formål.

HVAD ER FORDELENE?

Et lån med EaSI-garanti er fordelagtigt, fordi det har en lavere rente end et almindeligt erhvervslån. Og så er ordningen særligt attraktiv, hvis du står med et projekt eller en ejendom, hvor det er svært at opnå finansiering uden den ekstra sikkerhed, som EaSI-garantiordningen stiller til rådighed.

Alle virksomheder eller institutioner, der arbejder med et socialt formål, kan ansøge om lån med EaSI-garanti gennem Merkur. Det kan eksempelvis være socialøkonomiske virksomheder, frie grundskoler, højskoler, efterskoler, bosteder eller opholdssteder. 

FAKTA OM LÅN MED EASI-GARANTI

  • Alle virksomheder eller institutioner med et socialt formål kan ansøge om erhvervslån med EaSI-garanti.
  • Lånet skal være på min. 500.000 kr. og kan maks. være på 3,7 mio. kr.
  • Lånet kan løbe over en periode på 0-20 år.
  • Merkur finansierer kun nye lån gennem garantiordningen. Det er altså ikke muligt at omlægge eksisterende lån.
  • Merkur foretager en almindelig kreditvurdering.
  • Lånet kan alene indfries ved betaling af de aftalte ydelser eller i sin helhed.

Garantiordningen er finansieret af Den Europæiske Union under EU-programmet for Beskæftigelse og Social Innovation (EaSI). Du kan læse mere om EaSI-garantiordningen hos EU-kommissionen eller Den Europæiske Investeringsfond.

ANSØG OM ET LÅN

Kontakt Merkur, hvis du ønsker at ansøge om et erhvervslån med EaSI-garanti. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.  

GENNEMSIGTIGHED

I Merkur lægger vi vægt på gennemsigtighed i bankvirksomheden, fordi vi ønsker, at alle skal kunne følge med i, hvad deres penge bliver brugt til, mens de er placeret på en konto hos os. Derfor offentliggør vi samtlige virksomheder og institutioner, som Merkur yder lån til på hjemmesiden www.minepengegørgavn.dk. Får I bevilget et lån gennem Merkur, vil jeres virksomhed eller institution derfor også optræde på hjemmesiden.

Erhvervslån med EaSI-garanti er finansieret af Den Europæiske Union under EU-programmet for Beskæftigelse og Social Innovation (EaSI).

Erhvervslån med EaSI-garanti er finansieret af Den Europæiske Union under EU-programmet for Beskæftigelse og Social Innovation (EaSI).