Bæredygtig investering

En bæredygtig investering kan sagtens være en god investering, der giver dig et godt afkast. Merkur kan tilbyde en lang række bæredygtige værdipapirer.

I Merkur Andelskasse mener vi, at investeringer både bør give et fornuftigt afkast til dig men samtidig skabe en langsigtet samfundsmæssig værdi. Derfor præsenterer Merkur en række investeringsmuligheder, som gør det let for dig at investere med omtanke. I samarbejde med den hollandske Triodos Bank, Europas største bæredygtige bank, tilbyder Merkur en række grønne investeringer. Du kan bl.a. investere i vedvarende energi, førende bæredygtige virksomheder og mikrolån. Vi tilbyder også investeringer i obligationer samt mulighed for at investere i Merkur Andelskasse. 

Se alle de værdipapirer, Merkur kan tilbyde

Rådgivning i bæredygtige investeringer

Før du investerer, rådgiver vi dig om, hvordan du kan forholde dig til investeringsmulighederne. Det sker ved, at vi sammen vurderer, inden for hvilken tidshorisont dine investeringer skal forløbe, dine formueforhold, beskatningsforhold, samt din risikovillighed.
 
Kontakt Merkur på telefon 70 27 27 06 for at aftale et møde med en investeringsrådgiver.

Hold dig opdateret på bæredygtige investeringer

Merkur udsender fire gange årligt et nyhedsbrev om trends inden for bæredygtige investeringer. Vi berører emner som impact investeringer, ESG, afkast, mv.