Svanemærkede investeringer: Lær de nye navne at kende

Det er de samme bæredygtige investeringsfonde, som vi hele tiden har haft. De fire svanemærkede fonde, som Merkur tilbyder i samarbejde med hollandske Triodos Bank, har bare fået nye navne. De lange, engelske titler er måske ikke de mest mundrette, så er du i tvivl om, hvad der er hvad, får du her en oversigt.

Triodos Sustainable Bond Fund har skiftet navn til:

TRIODOS EURO BOND IMPACT FUND

Fonden investerer i virksomheds- og statsobligationer. Både virksomheder og lande bliver screenet efter en række etiske og bæredygtige principper, inden de bliver inkluderet i fondens portefølje.

 

Triodos Sustainable Equity Fund har skiftet navn til:

TRIODOS GLOBAL EQUITIES IMPACT FUND

Gennem fonden kan du investere i børsnoterede selskaber, som kombinerer en stærk finansiel position med solide sociale og miljømæssige resultater.

 

Triodos Sustainable Pioneer fund har skiftet navn til:

TRIODOS PIONEER IMPACT FUND

Gennem fonden kan du investere i aktier i mindre og mellemstore børsnoterede virksomheder, der er engageret i innovative og banebrydende aktiviteter inden for bæredygtighed.

 

Triodos Sustainable Mixed Fund har skiftet navn til:

TRIODOS IMPACT MIXED FUND – NEUTRAL

Fonden investerer i både aktier i bæredygtige virksomheder samt i virksomheds- og statsobligationer. Både virksomheder og lande bliver screenet efter en række etiske og bæredygtige principper, inden de bliver inkluderet i fondens portefølje.

 

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til Merkurs investeringsfonde, eller ønsker du at komme i gang med at investere, er du altid velkommen til at kontakte vores investeringsteam på investering@merkur.dk eller ringe til os på 7027 2706.