Job i Merkur

Merkur er kendetegnet ved et stærkt værdisæt. Vi kan tilbyde vores medarbejdere et arbejde, der giver mening, fordi man hos os er med til at bidrage til et mere bæredygtigt samfund. Merkur er et mindre pengeinstitut med en uformel tone, hvor der er mulighed for at få indflydelse på arbejdet. Dette stiller krav til en høj faglighed blandt alle medarbejdere.

Hvad søger vi?

I løbet af de sidste 10 år har Merkur oplevet stigende interesse for vores værdibaserede arbejde, hvilket har medført stor kundetilgang. Vi har travlt samtidig med, at vi har det sjovt. Vi leder derfor altid efter rådgivere og andre medarbejdere, der deler vores værdisæt. Hvis du er nysgerrig og synes, at bank og bæredygtighed er forenelige størrelser, er det måske dig, vi leder efter?

Merkur i forandring

For at fremtidssikre Merkur er vi i øjeblikket nødt til at se nærmere på nogle af vores arbejdsgange og ændre på dele af organisationen. Det sker blandt andet som følge af, at samfundet omkring os forandrer sig.

Vi har fået en ny direktør med ansvar for hele den kundevendte del af organisationen for at få mere direkte fokus på vores kunder. Vi har oprettet et nyt landsdækkende Servicecenter, som tager sig af mange af de praktiske opgaver for kunderne, lige fra bestilling af kort til produktion af dokumenter. Vi har fået en ny, specialiseret kundemodtagelsesfunktion, der sørger for, at de nye kunder kommer godt på plads. Og så har vi valgt at lukke afdelingen i Odense ved udgangen af 2017 for at samle vores ressourcer i nogle større enheder.

Det er altså en omfattende omstillingsfase, som Merkur står midt i, og som vil være med til at styrke Merkur i fremtiden. Derfor leder vi efter medarbejdere, der har lyst til at indgå i en organisation i forandring, og som kan bidrage aktivt i denne proces.  

Uopfordrede ansøgninger

Uopfordrede ansøgninger er altid velkomne. Når du sender os en uopfordret ansøgning, lægger vi vægt på, at du skriver lidt om din faglighed, dine værdier og hvem du er som menneske.

Ring og hør nærmere på telefon 70 27 27 06, send din ansøgning pr. mail til ansogning@merkur.dk eller med posten:

Merkur Andelskasse
Att. HR chef Mette Thyssen
Vesterbrogade 40, 1
1620 København V

Ledige stillinger

Vi har pt. ingen ledige stillinger. 

Penge gør ikke noget af sig selv. De er et redskab. Og det er dig, der bestemmer, hvordan pengene skal arbejde, mens de står på kontoen.

Læs om alle vores udlån på
minepengegørgavn.dk