Job i Merkur

Merkur er kendetegnet ved et stærkt værdisæt. Vi kan tilbyde vores medarbejdere et arbejde, der giver mening, fordi man hos os er med til at bidrage til et mere bæredygtigt samfund. Merkur er et mindre pengeinstitut med en uformel tone, hvor der er mulighed for at få indflydelse på arbejdet. Dette stiller krav til en høj faglighed blandt alle medarbejdere.

Hvad søger vi?

I løbet af de sidste 10 år har Merkur oplevet stigende interesse for vores værdibaserede arbejde, hvilket har medført stor kundetilgang. Vi har travlt samtidig med, at vi har det sjovt. Vi leder derfor altid efter rådgivere og andre medarbejdere, der deler vores værdisæt. Hvis du er nysgerrig og synes, at bank og bæredygtighed er forenelige størrelser, er det måske dig, vi leder efter?

Uopfordrede ansøgninger

Uopfordrede ansøgninger er altid velkomne. Når du sender os en uopfordret ansøgning, lægger vi vægt på, at du skriver lidt om din faglighed, dine værdier og hvem du er som menneske.

Ring og hør nærmere på telefon 70 27 27 06, send din ansøgning pr. mail til ansogning@merkur.dk eller med posten:

Merkur Andelskasse
Att. HR chef Mette Thyssen
Vesterbrogade 40, 1
1620 København V 

Ledige stillinger

 

Penge gør ikke noget af sig selv. De er et redskab. Og det er dig, der bestemmer, hvordan pengene skal arbejde, mens de står på kontoen.

Læs om alle vores udlån på
minepengegørgavn.dk