Økonomimedarbejder med erfaring fra pengeinstitut til Merkur Aalborg

Vil du være en del af økonomiafdelingen i en andelskasse med ambitioner, som rækker længere end bundlinjen? Er du typen, der kan lide at optimere og udvikle de bedste løsninger baseret på faglig indsigt og erfaringer, og som trives med alsidighed i opgaverne? Så er dette job i Merkurs økonomiafdeling måske noget for dig.

Merkur er en inspirerende arbejdsplads med helt unikke produkter på hylderne. Vi er Danmarks førende værdibaserede pengeinstitut, der via formidling af finansielle produkter og ydelser arbejder for en bæredygtig samfundsudvikling. Det betyder bl.a., at omtanke for mennesker og natur indgår i vores risikovurderinger og er en integreret del af vores beslutninger.

Vi har gennem de senere år oplevet markant vækst i vores forretning og er som følge heraf midt i en proces, hvor de centrale stabsfunktioner bliver styrket og gentænkt, så de er gearet til fremtidens krav og forventninger. Derfor søger vi en økonomimedarbejder med lyst til at tage aktiv del i denne forandringsproces.

Det kan vi tilbyde

Du får en central og alsidig rolle i Merkurs økonomiafdeling, med en hverdag præget af en bred pallette af opgaver indenfor økonomirapportering, bogføring og controlling. Det skal falde dig naturligt at tage selvstændigt ansvar for opgaverne, men også at bidrage til fællesskabet via videndeling og initiativ i forhold til nye opgaver. 

Dine arbejdsopgaver vil omfatte

  • Vedligeholde og udvikle rapportering i SASFM og SAP BO
  • Løbende indrapporteringer til offentlige myndigheder og interne rapporteringer, der skal være enkle at afkode og informative for modtageren
  • Dataanalyse og benchmarking
  • Afstemninger og controlling
  • Datascrubbing og sikring af datakvalitet. Du skal selvstændigt stille opgave internt eller til vores dataleverandør BEC
  • Bogføring
  • løn

Merkur er drevet af engagement og stærkt fællesskab. Vores organisation er lille, og der er god mulighed for indflydelse i forhold til den daglige opgaveløsning. Vi prioriterer medarbejdertrivsel, fordi vi tror på, at glade medarbejdere er vejen til de bedste kundeoplevelser. Derfor tilbyder vi fleksibilitet i hverdagen og udviklingsmuligheder tilpasset dine ønsker og ambitioner.

Din profil

Du har dit faglige fundament i orden, hvilket vil sige, at du er uddannet Cand. Merc. Aud. eller tilsvarende og har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling i den finansielle sektor. Du er ajour med den lovgivning, vi opererer under, og det falder dig naturligt løbende at holde dig opdateret.

Du er som person nysgerrig og lærenem og ikke bange for at tage fat. Du er grundig i dit arbejde og kender værdien af at dokumentere processer og arbejdsgange.

Du er tydelig i din kommunikation både skriftligt og mundtligt og kan formidle din faglige viden til personer med andre specialer end dit.

Du er naturligvis superbruger af Excel.

Søg stillingen

Hvis du kan se dig selv som økonomimedarbejder i Merkur, så send en ansøgning til ansogning@merkur.dk. Send den snarest muligt, da vi holder samtaler løbende. Ansøgningsfristen er 25. august 2019.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Thomas Kjærgaard på telefon 62 65 67 70.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om Merkur på www.merkur.dk eller på vores Facebookside.