Afdelingsdirektør, København

Er ledelse og medarbejderudvikling dine spidskompetencer, og kan du se dig selv som en del af en implementeringsproces, hvor du sikrer et endnu mere kundeorienteret fokus? Er du analytisk stærk og har gennemslagskraft? Så er du måske den afdelingsdirektør, vi søger til Merkur Andelskasse.

Sikre stærk kundeorienteret rådgivning

Med reference til direktionens COO, vil du stå i spidsen for Merkur København, der er vores største kundeafdeling, med rådgivning af både private- og erhvervskunder. Du vil få direkte ledelsesansvar for rådgiverne på erhvervsområdet og for teamet på privatområdet bestående af en leder og rådgivere. Du vil indgå i et lederteam med afdelingsdirektører fra andelskassens øvrige kundevendte afdelinger, og vil i det daglige komme til at samarbejde på tværs af organisationen. Du vil få ansvar for at implementere andelskassens rådgivningsstrategi samt nye styringsværktøjer, der sikrer endnu mere serviceorienteret dialog med andelskassens engagerede og loyale kunder. Du er samtidig ansvarlig for den løbende analyse og rapportering af afdelingens arbejde.

Robust leder med gode kommunikationsevner

Du har en relevant økonomisk uddannelse og erfaring fra den finansielle sektor. Du er motiveret af at have ledelsesansvar og medbringer solid erfaring som leder til jobbet, herunder har du god erfaring med at drive forandringer i en organisation. Som person arbejder du struktureret, analytisk og løsningsorienteret. Du er en særdeles stærk kommunikator, som evner at arbejde på tværs af alle funktioner, og du forstår gennem motiverende ledelse at vende udfordringer til muligheder.

Reel indflydelse på virksomhedens udvikling

Du får mulighed for at stå i spidsen for afdelingen i København i et mindre pengeinstitut, der har ambitioner, som rækker længere end den økonomiske bundlinje, idet der dedikeret arbejdes for at fremme en bæredygtig samfundsudvikling med fokus på miljø, kultur og sociale forhold. Du får reel indflydelse på andelskassens fremtidige udvikling, og du vil opleve – og bidrage til – en arbejdsplads med meget stærke værdier, som gennemsyrer alt fra kundehåndtering til det daglige, interne samarbejde. Samtidig får du muligheden for et karrierespring, hvor du får erfaring med at lede en større afdeling og implementere strategiske beslutninger.

Ansøgning og cv 

Rekrutteringsprocessen varetages af People & Performance, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marie Festersen på mail: mfe@pphr.com frem til den 30. juli og derefter på tlf. +45 2087 2585. Send dit cv med dokumenterede resultater via linket her på siden. Vi vurderer cv’er løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.