Assisterende erhvervsrådgiver til Merkur København

Vil du være en del af en andelskasse med idealer, ambitioner og stor kundesøgning? Er du systematisk og effektiv i din opgaveløsning og motiveres du af at tage fra og få sager kørt igennem? Har du lyst til at være en del af et bankkoncept med mening og arbejde i et fordomsfrit miljø med en stærk holdånd? Så er du den, vi leder efter.

Merkur er en inspirerende arbejdsplads med helt unikke produkter på hylderne. Vi er Danmarks førende værdibaserede pengeinstitut, der via formidling af finansielle produkter og ydelser arbejder for en bæredygtig samfundsudvikling.

Vi har stor succes med at tiltrække nye erhvervskunder og oplever stigende efterspørgsel fra vores eksisterende kunder. Derfor søger vi en assisterende erhvervsrådgiver, som kan hjælpe de udadvendte rådgivere med at få sager kørt på plads, så kunderne får positive oplevelser, når vi løser opgaver for dem.

Det kan vi tilbyde

Som assisterende erhvervsrådgiver hos Merkur København bliver du en del af et stærkt team med 8 dygtige rådgivere, der arbejder tæt sammen med vores backoffice- og stabsfunktioner for at sikre en god og professionel håndtering af alle kunder. Vi har fokus på at hjælpe hinanden med at lave de bedste løsninger til kunderne.

Du vil få ansvar for en mindre kundeportefølje, men en stor del af din tid vil komme til at gå med at hjælpe 2 forretningsskabende rådgivere med at få deres aftaler med kunderne omsat til kundesager, der kan bevilges og eksekveres.  

Vores kunder er en bred skare af SMV’er, selvejende institutioner og fondsejede virksomheder. Fællesnævneren er, at de alle er optaget af bæredygtighed med fokus på natur & miljø, social retfærdighed eller levende kultur. Der er tale om ildsjæle, der brænder for det, de laver. Deres passion er smittende og kan være en særlig motivation i hverdagen.

Merkur er drevet af engagement og et stærkt fællesskab både mellem medarbejdere og med vores kunder. Vores organisation er lille, og der er god mulighed for indflydelse i forhold til den daglige opgaveløsning.

Vi ønsker, at vores medarbejdere trives og møder kunderne med godt humør og overskud. Vi tror nemlig på, at glade medarbejdere giver kunderne de bedste kundeoplevelser.

Vores nye rådgiver

Du kommer med en relevant uddannelsesbaggrund og erfaring fra en erhvervsafdeling i den finansielle sektor.

Det er en stor fordel, hvis du tidligere har arbejdet i BECs systemer.

Du arbejder selvstændigt og med høj kvalitet på dine ansvarsområder og kan lide at dele viden og erfaring med dine kollegaer.

Du er nysgerrig på Merkurs værdier og har lyst til at sætte dig ind i vores særlige forretningsmodel og stå på mål for den i forhold til vores kunder

Søg stillingen


Hvis du kan se dig selv som assisterende erhvervsrådgiver i Merkur København, så send din ansøgning til ansogning@merkur.dk. Send den hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Ansøgningsfristen er 18. august 2019.

Tiltrædelse: snarest muligt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Ulrik Ryel-Jepsen på telefon 62 65 67 04 / 21 37 83 08 eller Erhvervskundechef Claus Skytt på telefon 62 65 67 11.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os her på www.merkur.dk eller på vores Facebookside