Erfaren kreditmedarbejder til Merkurs Kreditafdeling i Aalborg

Vil du være del af en andelskasse med idealer, ambitioner og stor kundesøgning? Har du erfaring med kreditgivning, og ved du hvornår kredithåndværket er i orden? Kan du formidle din viden på en konstruktiv måde, så kunderådgiverne ser dig som en naturlig sparringspartner? Er du fagligt nysgerrig, og har du lyst til at arbejde med et meget alsidigt kundesegment? Så har vi måske jobbet til dig.

Merkur er en inspirerende arbejdsplads med helt unikke produkter på hylderne. Vi er Danmarks førende værdibaserede pengeinstitut, der via formidling af finansielle produkter og ydelser arbejder for en bæredygtig samfundsudvikling. Det betyder bl.a., at omtanke for mennesker og natur indgår i vores risikovurderinger og er en integreret del af vores beslutninger.

Vi har stor succes med at tiltrække nye kunder og oplever stigende efterspørgsel fra vores eksisterende kunder. Derfor udvider vi vores kreditafdeling med endnu en kreditmedarbejder, der skal være med til at sikre, at vores kredit- og bevillingsprocesser fungerer optimalt med fokus på høj kreditkvalitet.

Det kan vi tilbyde

I Merkurs kreditafdeling kommer du til at arbejde sammen med 4 kollegaer med en bred og alsidig erfaring indenfor kreditgivning, analyse og kontrol. Vores mål er at yde en grundig og effektiv kreditbehandling med udgangspunkt i en positiv interesse for vores kunders virkelighed. Den vigtigste opgave er en konstruktiv dialog med vores kollegaer i Merkurs afdelinger, som skal opleve, at vi er løsningsorienterede sparringspartnere, der bidrager til at træffe de rette kreditmæssige beslutninger.

Merkur er drevet af engagement og stærkt fællesskab. Vores organisation er lille, og der er god mulighed for indflydelse i forhold til den daglige opgaveløsning. Vi prioriterer medarbejdertrivsel, fordi vi tror på, at glade medarbejdere er vejen til de bedste kundeoplevelser. Derfor tilbyder vi fleksibilitet i hverdagen og gode udviklingsmuligheder med udgangspunkt i dine kvalifikationer, ønsker og ambitioner.

Din profil

  • Du har bred erfaring med kreditprocesser og kreditbevilling gerne fra lignende stilling eller evt. fra en erhvervsafdeling.
  • Du arbejder selvstændigt og med høj kvalitet på dine ansvarsområder. Du er en holdspiller, der tager del i de mange tværgående projekter i afdelingen og i Merkur som helhed. Samarbejde og kommunikation er nøgleord i vores hverdag.
  • Du evner at tilegne dig ny viden og er naturligt nysgerrig på de områder, vores kunder arbejder indenfor.
  • Der er ikke to dage, der ligner hinanden i en lille organisation, så du skal trives med forandringer og med en hverdag, der ikke altid kan planlægges.

Søg stillingen

Hvis du kan se dig selv som kreditmedarbejder i Merkur, så send en ansøgning til ansogning@merkur.dk. Send den snarest muligt, da vi holder samtaler løbende. Ansøgningsfristen er 18. august 2019.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kreditdirektør Alex Andersen på telefon 62 65 68 55 eller 61 10 20 36.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere om Merkur på www.merkur.dk eller på vores Facebookside