Erhvervsrådgiver til Merkur Aarhus

Nu har du muligheden for at blive en del af et mindre pengeinstitut, der har ambitioner, som rækker længere end den økonomiske bundlinje. Hos Merkur får du ansvar, og sammen sikrer vi rammerne for, at du kan yde den gode rådgivning til dine kunder.

Jobbet

Som rådgiver i Merkur Aarhus får du ansvar for egen kundeportefølje med spændende kunder, der brænder for at skabe bæredygtige alternativer inden for netop deres virkefelt.

Din portefølje kommer primært til at bestå af mindre virksomheder, og du vil komme til at arbejde med kunder indenfor mange forskellige brancher. I Merkur arbejder vi med helhedsrådgivning, hvilket betyder, at du i din rådgivning skal evne at omfatte både virksomhedens og den bagvedstående ejers økonomi.

Vi lægger vægt på, at du som rådgiver udviser interesse for de netværk Merkurs kunder indgår i, og vi forventer, at du er opsøgende overfor kunder. Det skal derfor falde dig naturligt at udvise oprigtig interesse overfor kunder og at omsætte kundekontakten til forretninger for Merkur. 

Arbejdspladsen Merkur

I Merkur arbejder vi med et værdigrundlag, der er unikt for den danske banksektor. Omtanke for mennesker, natur og samfund er omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os, både i forhold til hvilke opgaver vi påtager os, hvordan vi møder kunder og den måde, vi i øvrigt arbejder. Vi oplever en positiv interesse for vores koncept, og vi har mange loyale kunder, der på eget initiativ optræder som ambassadører for Merkur.

Vi har et stærkt fagligt miljø, hvor udvikling og sparring indgår som en naturlig del af hverdagen.

Afdelingen ligger centralt i Aarhus og servicerer erhvervs- og privatkunder fra store dele af Jylland og Fyn. For at sikre en god og professionel håndtering af alle kunder har vi et tæt samarbejde med Merkurs backoffice- og stabsfunktioner. Vi sidder i ny-renoveret åbent kontor og har en uformel omgangstone med plads til personlighed.     

Din profil

  • Du har en relevant bankfaglig uddannelse
  • Du har erfaring med rådgivning af mindre erhvervsvirksomheder.
  • Du har god forretningsforståelse både i forhold til kundernes situation og Merkurs interesser. Din rådgivning tager udgangspunkt i kundernes behov, og du evner at anvise løsninger.
  • Du er grundig i dine analyser og kan med udgangspunkt i Merkurs kreditpolitik selvstændigt udarbejde tilbud til kunder. Du kan træffe beslutninger og er stærk i en forhandlingssituation.
  • Du er nysgerrig på Merkurs værdier og har lyst til at sætte dig ind i vores særlige forretningsfelt.
  • Du har gode formidlingsevner og kan møde kunderne i øjenhøjde.

Søg stillingen

Hvis du kan se dig selv som kunderådgiver i Merkur, så send din ansøgning til ansogning@merkur.dk

Send den hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Ansøgningsfristen er den 16. september 2018.

Tiltrædelse: snarest muligt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør i Aarhus Peter Wissing på telefon 62 65 67 50 eller 24 96 11 38.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os her på www.merkur.dk eller på vores facebookside www.facebook.com/merkurandelskasse