IT-medarbejder til Merkur Aarhus

Vil du være del af en andelskasse med idealer, ambitioner og stor kundesøgning? Hvis du er en dygtig og ambitiøs IT-medarbejder, der kan deltage i og stå i spidsen for udviklingsprojekter inden for IT og digitalisering – så har Merkur Andelskasse et spændende og alsidigt job til dig.

Merkur Andelskasse er en inspirerende arbejdsplads med helt unikke produkter på hylderne. Banken er Danmarks førende værdibaserede pengeinstitut, der via formidling af finansielle produkter og ydelser arbejder for en bæredygtig samfundsudvikling.

Merkur Andelskasse er i dag midt i en spændende udviklingsproces, hvor digitalisering og automatisering af arbejdsgange er helt centrale elementer. Derfor søger Randstad på vegne af Merkur Andelskasse en IT-medarbejder, der kan være med til at indfri bankens ambitioner på området.

Merkur Andelskasse tilbyder

Du vil komme til at arbejde med udviklingsprojekter inden for IT og digitalisering. Projekterne gennemføres altid i tæt samarbejde med de i organisationen, som skal bruge projektets leverancer, og der vil ofte indgå samarbejde med eksterne leverandører. Det er derfor vigtigt, at du evner at lytte og fungere som bindeled mellem IT-specialister og slutbrugere. 

Din rolle i projekterne vil være forskellig alt efter projektets størrelse og art. I nogle tilfælde vil du være projektleder, mens du andre gange vil skulle bidrage med din særlige IT-faglighed til projekter, der ledes i andre afdelinger.

Et af de områder, du vil få særligt ansvar for, er projekter i relation til IT-sikkerhed. Derudover vil du blive medansvarlig for indkøb og support på hardware og den software, som ikke leveres af Merkurs primære samarbejdspartner på IT-området, BEC.

Du vil blive en del af bankens IT- og udviklingsafdeling, hvor du vil komme til at arbejde sammen med 4 dygtige kollegaer med en bred og alsidig erfaring. Merkur Andelskasse har til huse centralt i Aarhus, men samarbejder i det daglige tæt med kollegaer i Merkur Andelskasses andre afdelinger i Aalborg og København.

Merkur Andelskasse er drevet af engagement og stærkt fællesskab. Organisationen er lille, og der er god mulighed for indflydelse i forhold til den daglige opgaveløsning. Merkur Andelskasse prioriterer medarbejdertrivsel, fordi glade medarbejdere er vejen til de bedste kundeoplevelser. Derfor tilbyder Merkur Andelskasse fleksibilitet i hverdagen og udviklingsmuligheder tilpasset dine ønsker og ambitioner.

Din profil

  • Din uddannelsesbaggrund/-retning kunne for eksempel være datamatiker, BSc i informatik, BSc i teknisk videnskab (internetteknologier og computersystemer) eller anden lignende uddannelse.
  • Du har god erfaring med projektarbejde inden for forskellige typer af IT-projekter, herunder erfaring med at arbejde med projekter, der involverer eksterne samarbejdspartnere. Det er en fordel, hvis du tidligere har haft selvstændigt projektlederansvar, men det er ikke et krav.
  • Du har kendskab til, og naturlig interesse for, automatiseringer og robotløsninger. Du må gerne have erfaring med DesignStudio/Kapow.
  • Du evner at tilegne dig ny viden og er naturligt nysgerrig på alt, hvad der vedrører digitale løsninger og teknologi.
  • Der er ikke to dage, der ligner hinanden i en lille organisation, så du skal trives med forandringer og med en hverdag, der ikke altid kan planlægges.

Søg stillingen

Du søger stillingen via Randstads hjemmeside ved at klikke ”ansøg nu”. Hvis du ønsker yderligere information eller har spørgsmål til jobbet, bedes du kontakte Dennis Hyldgaard, functional lead, IT, på tlf. 3055 4187 eller mail dennis.hyldgaard@randstad.dk.

Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Merkur Andelskasse. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende samtaler.

Læs mere om Merkur her på hjemmesiden eller på Merkurs facebookside