Kreditdirektør, Aalborg

Direktionsansvar

Du indgår, med direkte reference til bestyrelsen, i direktionen af Merkur Andelskasse, hvor du i tæt samarbejde med de 2 øvrige medlemmer af direktion er med til at videreudvikle en virksomhed med et unikt værdigrundlag i banksektoren. Med tre medarbejdere i reference bliver du den ansvarlige for andelskassens kreditfunktion, hvor kreditgivningen på erhvervsområdet er målrettet kunder, der arbejder for at fremme miljø, sociale forhold eller kultur. Kreditafdelingens mål er at yde grundig og effektiv kreditbehandling med udgangspunkt i kundernes virkelighed – dette fordrer en høj grad af tæt og tillidsfuldt samarbejde med andelskassens filialer. Du udvikler andelskassens kreditstrategi samt nye styringsværktøjer, der sikrer dialog og opfølgning med kunderne, og er samtidig ansvarlig for den løbende rapportering direkte til den øvrige direktion og bestyrelsen. Endelig står du for undervisning i kredithåndtering internt i organisationen. 

Stærk kommunikator og holdspiller

Du har en relevant økonomisk uddannelse og kommer med solid erfaring fra et pengeinstitut, hvor har du fået erfaring i bevilling og behandling af erhvervssager samt i overvågning og kontrol af kreditkvalitet. Du er motiveret af, at have ledelsesansvar og arbejder struktureret, analytisk og løsningsorienteret. Samtidig er du en særdeles stærk kommunikator, som evner at arbejde på tværs af alle funktioner. Du står fast på dine holdninger og beslutninger uden at blive rigid – og har prøvet at begå fejl, som du både kan indrømme og lære af. Du erkender nemlig, at de er en del af din egen udvikling. Nogen rejseaktivitet til de øvrige filialer i København og Aarhus må forventes.

Reel indflydelse på virksomhedens udvikling

Du får her chancen for at stå i spidsen for kreditfunktionen i et mindre pengeinstitut, der har ambitioner, som rækker længere end den økonomiske bundlinje. Samtidig får du muligheden for et karrierespring, hvor du får erfaring med at arbejde i en direktion og direkte op mod en bestyrelse. Du får reel indflydelse på kreditpolitikker og på andelskassens fremtidige udvikling, og vil opleve – og bidrage til – en arbejdsplads med meget stærke værdier, som gennemsyrer alt fra kundehåndtering til det daglige, interne samarbejde.

Rekrutteringsprocessen

Rekrutteringen varetages af konsulentvirksomheden People & Performance. Kontakt CCO Niels Prehn fra People & Performance på tlf. 30288730, hvis du har spørgsmål til stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt.
Søg jobbet via People & Performances hjemmeside og vedhæft dit cv.
Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi tager annoncen af hjemmesiden, når vi har fundet den rigtige kandidat – så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Penge gør ikke noget af sig selv. De er et redskab. Og det er dig, der bestemmer, hvordan pengene skal arbejde, mens de står på kontoen.

Læs om alle vores udlån på
minepengegørgavn.dk