Kunderådgiver, privat/pension til Merkur Aarhus

Vil du være en del af en andelskasse med idealer, ambitioner og stor kundesøgning? Brænder du for god kunderådgivning og motiveres du af at få handlerum til at udvikle din egen kundeportefølje? Har du lyst til at være med til at udvikle et unikt bankkoncept i et fordomsfrit miljø med en stærk holdånd? Så er du lige den, vi leder efter.

Merkur er en inspirerende arbejdsplads med helt unikke produkter på hylderne. Vi er Danmarks førende værdibaserede pengeinstitut, der via formidling af finansielle produkter og ydelser arbejder for en bæredygtig samfundsudvikling. Vi har stor succes med at tiltrække nye privatkunder og oplever stigende efterspørgsel fra vores eksisterende kunder. Derfor udvider vi med endnu en kunderådgiver til vores afdeling i Aarhus.

Det kan vi tilbyde

Som kunderådgiver hos Merkur Aarhus bliver du en del af et team på 5 dygtige rådgivere, der arbejder tæt sammen med vores backoffice- og stabsfunktioner for at sikre en god og professionel håndtering af alle kunder. Vi er et stærkt team, der samarbejder om at nå vores fælles mål. Vi har fokus på, at hjælpe hinanden med at lave de bedste løsninger til kunderne. Mange af vores kunder søger rådgivning indenfor boligkøb, pensions- og investeringsrådgivning.

Du får ansvar for egen kundeportefølje og bliver tovholder på at udvikle pensionsområdet i afdelingen. Du vil derfor blive brugt som sparringspartner af dine kollegaer på pensionsområdet. Det er din opgave at sikre, at dine kunder føler sig mødt i øjenhøjde og rådgivet ud fra deres individuelle behov.

Merkur er drevet af engagement og et stærkt fællesskab både mellem medarbejdere og med vores kunder. Vores organisation er lille, og der er god mulighed for indflydelse i forhold til den daglige opgaveløsning.

Vi ønsker at vores medarbejdere trives og møder kunderne med godt humør og overskud. Vi tror nemlig på, at glade medarbejdere giver kunderne de bedste kundeoplevelser.

Vores nye rådgiver

  • Du brænder for helhedsrådgivning og høj kundetilfredshed
  • Du har en særlig interesse i pensionsområdet
  • Du er ambitiøs og kan lide at skabe gode resultater
  • Du arbejder selvstændigt og med høj kvalitet på dine ansvarsområder og kan lide at dele viden og erfaring med dine kollegaer
  • Du er nysgerrig på Merkurs værdier og har lyst til at sætte dig ind i vores særlige forretningsmodel og stå på mål for den i forhold til vores kunder

Søg stillingen

Hvis du kan se dig selv som kunderådgiver i Merkur Aarhus, så send din ansøgning til ansogning@merkur.dk Send den hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Ansøgningsfristen er 18. august. 2019.

Tiltrædelse: snarest muligt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte privatkundechef i Aarhus Simon Bentmann på telefon 62 65 67 41.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om Merkur her på hjemmesiden eller på vores facebookside.