Privatkundechef til Merkur København

Banker dit hjerte for bæredygtighed, og er du kommerciel og resultatorienteret? Brænder du for at udvikle dine medarbejdere og få dem til at top performe ved at gå forrest? Så er dette nok verdens fedeste job… som du klart burde søge!

På vegne af Merkur Andelskasse søger SAM Executive Search A/S en passioneret privatkundechef til at lede en afdeling i udvikling - på 12 privatrådgivere.

Merkur Andelskasse er en inspirerende arbejdsplads. De er Danmarks førende værdibaserede pengeinstitut, der via formidling af finansielle produkter og ydelser arbejder for en bæredygtig samfundsudvikling med fokus på natur & miljø, social retfærdighed og levende kultur.

Hos Merkur er de passionerede, kunderne bliver mødt i øjenhøjde, kundefokus er absolut en central del af hverdagen, og det mærkes! Merkur har en solid kundetilgang, og oplever samtidigt et stigende behov for rådgivning til deres eksisterende kunder.

Virksomheden dækker hele landet. Merkur har afdelinger i Aarhus, Aalborg og København og tæller i alt 100 medarbejdere.

Stillingen:

Som privatkundechef arbejder du tæt sammen med ledelsen og har i den grad mulighed for at præge forretningen. Samtidig bliver du leder af en afdeling på 12 privatrådgivere, der skal vækste, så vi forventer, at du har et stærkt netværk, muligheden for og lysten til at tilføre afdelingen nye medarbejdere.

Du tilbydes:

Et spændende og indflydelsesrigt job i en kultur, der er drevet af engagement, innovation og et stærkt fællesskab både mellem medarbejdere og ud imod kunderne. Organisationen er lille, dermed er der en flad struktur, tæt dialog og hurtige beslutningsveje.

Med reference til afdelingsdirektøren, og sammen med ledelsen, vil du være med til at ”vækste” Merkur København, der er andelskassens største kundeafdeling.

Du får muligheden for at stå i spidsen for privatafdelingen i København i et mindre pengeinstitut, der har ambitioner, som rækker længere end den økonomiske bundlinje, idet der dedikeret arbejdes for at fremme en bæredygtig samfundsudvikling med fokus på miljø, kultur og sociale forhold.

Du får reel indflydelse på andelskassens fremtidige udvikling og vil opleve – og bidrage til – en arbejdsplads med meget stærke værdier, som gennemsyrer alt fra kundehåndtering til det daglige, interne samarbejde.

Kandidaten:

Du har en relevant økonomisk uddannelse og erfaring fra den finansielle sektor. Du er motiveret af at have ledelsesansvar og medbringer en stærk ledelsesmæssig erfaring.

  • Du har erfaring med at drive forandringer i en organisation
  • Du er motiverende, inspirerende og ser dig selv som en naturlig sparringspartner
  • Du er løsningsorienteret og tager action
  • Du er en stærk kommunikator, som evner at arbejde på tværs af alle funktioner, og du vender naturligt udfordringer til muligheder

Ansøgning:

Har du lyst til at være en del af succesen, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til cho@sam-int.com. Du er også velkommen til at ringe til Camilla Holten på telefon 30 95 18 30.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om Merkur på www.merkur.dk eller på Merkurs Facebookside