Privatrådgiver til Merkur København

Vil du være en del af en andelskasse med idealer, ambitioner og stor kundesøgning? Brænder du for god kunderådgivning, og motiveres du af at få handlerum til at udvikle din egen kundeportefølje? Har du lyst til at være med til at udvikle et unikt bankkoncept i et fordomsfrit miljø med en stærk holdånd? Så er du lige den, vi leder efter.

Merkur Andelskasse er en inspirerende arbejdsplads. Vi er Danmarks førende værdibaserede pengeinstitut, der via formidling af finansielle produkter og ydelser arbejder for en bæredygtig samfundsudvikling med fokus på natur & miljø, social retfærdighed og levende kultur. Vi får mange nye kunder og oplever stigende efterspørgsel fra vores eksisterende kunder. Derfor søger vi en privatrådgiver til vores afdeling i København.

Det kan vi tilbyde

Som privatrådgiver hos Merkur København bliver du en del af et team på 12 dygtige rådgivere, der arbejder tæt sammen med vores backoffice- og stabsfunktioner for at sikre en god og professionel håndtering af alle kunder. 

Du får ansvar for egen kundeportefølje, der sammensættes, så den så vidt muligt matcher dine kompetencer og lyst til faglige udfordringer. Det er din opgave at sikre, at dine kunder føler sig mødt i øjenhøjde og rådgivet ud fra deres individuelle behov.

Merkur er drevet af engagement og et stærkt fællesskab både mellem medarbejdere og med vores kunder. Vores organisation er lille, og der er god mulighed for indflydelse i forhold til den daglige opgaveløsning.

Vores nye rådgiver

  • Du har ca. 5 års erfaring med rådgivning af privatkunder.
  • Det skal mærkes, at du elsker at tale med kunder og at finde frem til de helt rigtige løsninger.
  • Du er ambitiøs og kan lide at sætte dig mål og at nå dem.
  • Du arbejder selvstændigt og med høj kvalitet på dine ansvarsområder.
  • Fleksibilitet er et nøgleord. Der er ikke 2 dage, der er ens i en lille organisation, så du skal trives med forandringer og evne at skabe struktur i en hverdag, der ikke altid kan planlægges.
  • Du skal møde udfordringer med godt humør og trives i en kultur med en stærk holdånd.
  • Vi ser gerne, at du har lyst til faglige udfordringer, og vi er indstillede på at finansiere relevant videreuddannelse for dig.
  • Du er nysgerrig på Merkurs værdier og har lyst til at sætte dig ind i vores særlige forretningsmodel.

Søg stillingen
Hvis du kan se dig selv som privatrådgiver i Merkur København, så send din ansøgning til ansogning@merkur.dk. Send den hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Ansøgningsfristen er 19. maj 2019.

Tiltrædelse: snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte privatkundechef i København Corinna Fleury på telefon 62 65 67 20 eller 60 70 11 28.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os på www.merkur.dk eller på vores facebookside

 

Merkurs afdeling i København på Vesterbrogade 40

Merkurs afdeling i København på Vesterbrogade 40