Studentermedhjælper til Merkurs kreditafdeling i Aalborg

Er du struktureret, analytisk godt begavet og nysgerrig i forhold til at lære nyt, så er jobbet som studentermedhjælper i Merkurs kreditafdeling muligvis noget for dig.

Merkur er Danmarks største værdibaserede pengeinstitut, der tilbyder kunderne et transparent og unikt bankprodukt med mulighed for at påvirke samfundet i en bæredygtig retning. Vi er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Aalborg og ca. 100 medarbejdere, hvoraf knap 40 sidder på vores kontor i Aalborg. Merkur er præget af engagement og stærkt fællesskab. Vi har en fri omgangstone med plads til begejstring og individuel forskellighed.

Det kan vi tilbyde

I kreditafdelingen er vi 5 medarbejdere med en bred og alsidig erfaring indenfor kreditgivning. Vi giver dig relevant fagligt input, og du vil blive inddraget i løsningen af mange forskellige opgaver.

Stillingen er på otte timer om ugen i gennemsnit på vores kontor på i centrum af Aalborg. Vi planlægger din arbejdstid sammen, og vi er selvfølgelig fleksible ift. ferie og eksamener.  Du får løn efter overenskomst.

Din primære opgave vil være at analysere vores erhvervskunders regnskaber, og derigennem skabe et solidt fundament for rådgivning og kreditbehandling. Vi står for at skulle starte en analyseenhed som en del af kreditafdelingen, og du vil få mulighed for at være med til at bygge denne funktion op fra bunden.

Desuden vil du blive inddraget i andre ad hoc analyser, herunder arbejdet med validering af modeller, der ligger til grund for vores kreditratings, nedskrivninger og solvensberegninger.

Endelig skal du løse andre opgaver i spændingsfeltet mellem kredit- og økonomistyring.

Din profil

Vi forestiller os, at du er godt i gang med en relevant økonomisk universitetsuddannelse (cand.merc., cand.oecon. eller lignende). Ideelt set har du 2-3 år tilbage af din uddannelse.

  • Du er fagligt dygtig og interesserer dig for regnskabs- og virksomhedsanalyse
  • Du har gode samarbejdsevner, men evner også at arbejder selvstændigt og tage ansvar
  • Du er nysgerrig, og har mod på at kaste dig ud i nye opgaver
  • Du har en positiv tilgang til løsning af opgaver
  • Du synes, at bæredygtighed, kultur og social ansvarlighed er sunde værdier

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til kreditdirektør Alex Andersen på 61 10 20 36.

Søg stillingen

Send din ansøgning og dit CV til ansogning@merkur.dk  Send den hellere i dag end i morgen, da vi holder samtaler løbende. Ansøgningsfristen er den 25. august 2019.

Vi er fleksible i forhold til tiltrædelsestidspunkt, men ser gerne, at det bliver snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om Merkur på www.merkur.dk eller på vores Facebookside.