Studentermedhjælper til kommunikation og marketing

Vil du udvikle din formidlingsevne og snuse til kommunikationsfaget? Vi søger en dygtig studerende, der er god til at skrive både til digitale medier og til print.

Hvis du leder efter et job i en virksomhed, der benhårdt går efter profit, så har du klikket på det forkerte jobopslag.

I Merkur Andelskasse arbejder vi med et unikt forretningskoncept, hvor vi hver dag beviser, at man kan tjene penge, samtidig med, at vi modarbejder klimaforandringerne, fremmer sociale og kulturelle formål og investerer i bæredygtighed. Vil du med på holdet, så se med her!

Merkur søger en dygtig studerende med interesse og flair for digitale medier. Du synes datadreven kommunikation og marketing er spændende, du har godt styr på de sociale medier og så er du ikke bange for at tage fat, der hvor der er behov.

Du vil bl.a. skulle arbejde med:

  • Vedligeholdelse, drift og indhold til Merkurs website
  • Indhold til sociale medier samt være med til at udvikle vores indsats på Facebook, Instagram og LinkedIn
  • Research og skrive mindre artikler til vores kundeblad Pengevirke samt vores nyhedsbreve
  • Diverse forefaldende opgaver

Det er vigtigt for os, at du skriver godt, er grundig og arbejder selvstændigt og systematisk. Du skal være studerende og vi forestiller os, at du læser marketing, kommunikation eller et andet relevant fag.

I kommunikationsafdelingen er vi to fuldtidsmedarbejdere, som tager sig af både intern og ekstern kommunikation samt marketing. Vi har ofte travlt, men har det sjovt sammen i en uformel tone. Vi elsker nye og konstruktive ideer, så du har også mulighed for at sætte dit præg på opgaverne.

Stillingen er på otte timer i gennemsnit fordelt på to dage om ugen på vores kontor på Vesterbro i København. Vi planlægger din arbejdstid sammen, og vi er selvfølgelig fleksible ift. ferie og eksamener. Du får løn efter overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til kommunikationschef Ann Hybertz Frandsen på 6265 6731.

Tiltrædelse efter aftale, dog gerne senest 1. juli 2019. Send din ansøgning og dit CV senest 7. juni 2019 og gerne før til ansogning@merkur.dk eller brug dette link

Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Merkurs afdeling i København ligger lige midt på Vesterbro Torv.

Merkurs afdeling i København ligger lige midt på Vesterbro Torv.