Beskyt dit kort, når du handler på nettet

Nets har udviklet en løsning, der øger sikkerheden når du handler på nettet. Det bliver dermed sværere for IT-kriminelle at misbruge dit Visakort eller dit MasterCard.

SMS-kode gør det sikrere at handle på nettet

Benytter du Verified by Visa eller MasterCardSecure Code, når du handler i en butik på nettet, modtager du en SMS med en engangskode, når du er ved at betale for en vare med et Visakort (f.eks. Visa-delen af dit Visa/Dankort) eller et MasterCard. Koden skal du bruge til at indtaste i et skærmbillede, som er en del af betalingsforløbet.

Du ved således, at du modtager en SMS på det telefonnummer, som du har tilmeldt løsningen, hver gang et af dine tilmeldte internationale betalingskort bliver brugt i forbindelse med handel på nettet. Skulle du modtage en SMS, hvor du ikke selv er i gang med at handle, kan der være tale om svindel og du kan derfor nå at reagere.

Du kan læse mere om Verified by Visa og MasterCard Secure Code på Nets’ hjemmeside.


Tilmeld dig

Er du ikke allerede tilmeldt løsningen kan du tilmelde dig her

Tilmelding kræver, at du har en mobiltelefon og et internationalt betalingskort. For at sikre dig mest muligt, skal du også bruge NemID i forbindelse med tilmeldingen. Nets bruger dit mobiltelefonnummer til at sende dig en SMS med engangskoden, du skal bruge, for at gennemføre en handel på nettet.

Penge gør ikke noget af sig selv. De er et redskab. Og det er dig, der bestemmer, hvordan pengene skal arbejde, mens de står på kontoen.

Læs om alle vores udlån på
minepengegørgavn.dk