Fremover får du Swipp og Mobilbank hver for sig

Måske kender og bruger du allerede Swipp og har brugt den i Merkurs Mobilbank. Nu kan du hente den nye, gratis Swipp app til din smartphone i App Store eller på Google Play.

I den nye Swipp app kan du hver dag handle og betale med mobilen for op til 25.000 kr., så længe du har penge til rådighed. Du kan også overføre penge til andre, der bruger Swipp. Og har du lagt penge ud for fx en middag, kaffe eller biografbilletter, kan du i app'en minde andre om det.

Desuden har du altid et godt overblik over dine mobilbetalinger. Hent den nye app og oplev, hvor meget nemmere det er blevet at betale med mobilen. App'en er gratis.

>> Hent Swipp app'en til din iPhone

>> Hent Swipp app'en til din Android telefon


Det vil også være app'en, du skal bruge, når Swipp på et tidspunkt forsvinder fra mobilbank. Før det sker, vil vi naturligvis informere nærmere.

Nu kan du bruge mobilen i over 10.000 butikker

Lige nu er der over 10.000 steder, hvor du kan betale med Swipp, og hver dag kommer flere til. Du slipper som sagt for altid at skulle have kort eller kontanter på dig.

Se efter Swipp-logoet, næste gang du handler.

Kom godt i gang

Herunder kan du se en video om, hvordan du opretter dig i den nye Swipp app. Selvom du tidligere har været tilmeldt Swipp og brugt den i Mobilbanken, skal du stadig oprette dig via app’en – men det er simpelt og hurtigt at komme i gang. 

 

Læs mere om Swipp på www.swipp.dk

Med den nye Swipp app kan du nemt og sikkert overføre og anmode om penge samt betale i en række butikker i Danmark.

Med den nye Swipp app kan du nemt og sikkert overføre og anmode om penge samt betale i en række butikker i Danmark.