Investeringscafé for kvinder

Er du nysgerrig på bæredygtig investering og vil du vide mere om, hvordan man kommer godt i gang? Så kan du komme til investeringscafé for kvinder med Merkur, Moneypenny og SDG Invest.

Til caféaftenen kan du møde Merkurs investeringsrådgiver Silja Nyboe Andersen og Anne-Louise Thon Schur fra SDG Invest. De vil fortælle om, hvad det vil sige at investere bæredygtigt, og hvordan du kommer godt i gang. Der vil også være tid til at stille spørgsmål.

SDG Invest er en kapitalforening, der investerer med udgangspunkt i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Moneypenny er et investeringsfællesskab for kvinder, der sætter fokus på videndeling og udveksling om investering. 

Børn er velkomne, og alt efter hvor mange der kommer, vil der blive arrangeret underholdning for de små. Der vil desuden være forplejning til både børn og voksne.

Datoer

Aarhus: 10. september kl. 16.30-19.30, Merkur Andelskasse, De Mezas Vej 1-3.

Aalborg: 11. september kl. 16.30-19.30, Merkur Andelskasse, Bispensgade 16, 1.

København: 13. september kl. 16.30-19.30, Merkur Andelskasse, Vesterbrogade 40.

Odense: 20. september kl. 16.30-19.30, lokation endnu ikke fastlagt. (Merkur deltager ikke ved arrangementet i Odense).

Tilmelding

Send en mail til sarah@mymoneyinvest.dk, og skriv, hvilken café du ønsker at deltage i, og hvor mange gæster du tager med (både børn og voksne). Eller meld dig ind i Moneypennys facebookgruppe, hvor du kan tilmelde dig eventet.