Kom med til Pengesværm i Aalborg

Merkur Andelskasse opfordrer alle til at sværme for vores kunde Søberg Økologi fredag den 28. august 2015, når vi inviterer til Pengesværm.

Hvad er en Pengesværm?

I modsætning til en bisværm, så består en pengesværm af mennesker, der sværmer for en bæredygtig virksomhed for en dag. Ideen er at få en masse kunder til at besøge butikken på den samme dag. Ved på den måde at sværme for butikken og give den lidt kærlighed og ved måske at bruge lidt penge der, kan du være med til at hjælpe en lokal bæredygtig virksomhed.

Smagsprøver, vin og gode tilbud

Da en Pengesværm skal være hyggelig, sørger en række af Merkurs medarbejdere for lidt chokolade og et godt glas vin til alle, der lægger vejen forbi butikken på dagen.
Det vil også være muligt at gøre en god handel, da Søberg har lovet gode tilbud på Original Beans chokolade, Økologisk vin og Rudolph Care.

Hvor og hvornår?

Vi sværmer for Søberg Økologi fredag den 28. august 2015 kl. 16-20.
Adressen er Danmarksgade 66, 9000 Aalborg.

Tilmeld dig eventen på facebook eller mød bare op på dagen. Alle er velkomne - Vi glæder os til at se jer!

Pengesværmen er en del af den aalborgensiske kulturfestival, Aalborg i Rødt, som løber fra den 26.-30. august 2015.

Om Søberg Økologi

Søberg Økologi er en nyopstartet økologisk butik i Danmarksgade, Aalborg. Butikken handler med alt fra økologisk mad og vin, til kropspleje og børnetøj. Målet med butikken er at være med til at udbrede budskabet om økologi, at handle lokalt og passe godt på vores miljø og vores dyr.

Du kan læse mere om Søberg Økologi og hvilke varer, de forhandler på www.soebergoekologi.dk

Kom med når vi sværmer for Søberg Økologi i Aalborg!

Kom med når vi sværmer for Søberg Økologi i Aalborg!