Merkur Fonden lancerer ny hjemmeside

Merkur Fondens hjemmeside har fået et løft med et helt nyt design.

Som et led i udviklingen af Merkurs grafiske linje er Merkur Fondens hjemmeside blevet redesignet, så den passer til Merkurs øvrige visuelle udtryk. På hjemmesiden kan du læse meget mere om Merkur Fondens arbejde, herunder de mange værdiskabende og bæredygtige projekter, som støttes af fonden.

Merkur Fonden arbejder ud fra idéen om, at det største samfundsmæssige afkast af penge fås ved at forære dem væk. Derfor giver og formidler Merkur Fonden gaver, som giver økonomisk frirum for de projekter, der støttes. På den måde bliver der plads til fornyelse og udvikling inden for de støttede projekter, hvad enten der er tale om forskning i fødevarekvalitet, børns udvikling og skolegang eller andre sociale, humanitære, kunstneriske eller kulturelle initiativer.

Som noget helt nyt er det nu muligt at Swippe sin donation til Merkur Fonden på telefonnummer 23 62 88 70. Derudover kan bidrag overføres via netbank til konto 8401 1016064, du kan støtte ved hjælp af et gavebrev eller ved at testamentere. Du kan støtte som både privatperson eller virksomhed enten ved at donere et beløb direkte til Merkur Fonden eller ved at øremærke din donation til et særligt projekt. Læs mere om støttemuligheder samt om, hvordan beløbet trækkes fra i skat på Merkurfondens hjemmeside www.merkurfonden.dk