Nyt om Swipp

Swipp er en mobil betalingsløsning udviklet af næsten alle banker i Danmark. Med Swipp appen kan du betale for små som store indkøb, blot du har din mobiltelefon med dig. Swipp er fleksibel både for dig som forbruger og erhvervsdrivende, og du kan også bruge den til indsamlinger i foreninger eller organisationer. Swipp bliver udviklet løbende og vi kan her fortælle om de seneste nyheder.

Swipp til Windows Phone

Mange Windows Phone brugere har ønsket en Swipp app til deres telefon. Den er nu klar. Du henter den der hvor du plejer, at hente dine Windows Phone apps, nemlig i Windows Store. Du kan også SMSe efter appen på mobiltelefonnummer 1440. Det betyder, at Swipp nu er tilgængelig på de mobilplatforme, som de fleste danskere bruger. Det gør det nemt, at dele regningen for middagen med alle de venner der spiste med.

Kontaktløs betaling

Nu er der mulighed for kontaktløs betaling fra mobilen med Swipp appen. Opdateringen betyder, at man kan betale kontaktløst med Swipp i udvalgte butikker, ved blot at holde sin telefon hen til terminalen. Det er dog endnu ikke er integreret i den nye app til Windows Phone. Du skal selv aktivt swippe for at godkende og gennemføre betalingen.

Højere beløbsgrænse

Indtil nu har det været muligt at betale op til 25.000 kr. om dagen med Swipp. Den daglige beløbsgrænse hæves nu til 50.000 kr. pr. dag. Det gør at du nu kan Swippe dig til et nyt møbel, et stykke kunst eller en brugt båd. Både erhvervsdrivende og forbrugere kan dermed opnå en højere grad af fleksibilitet med Swipp som mobil betalingsløsning.

SWIPP Erhverv

For erhvervsdrivende og organisationer er SWIPP en nem måde at tage imod betalinger eller donationer og samtidig slippe for store mængder kontanter. Den enkle løsning kræver bare en mobil og en konto hos Merkur. Hvis du allerede har en Verifone betalingsterminal kan du enkelt få kontaktløs betaling med SWIPP, og SWIPP kan også integreres med mange kassesystemer.

SWIPP kan selvfølgelig også bruges til indsamlinger.

Sikkerhed

Swipp er en meget sikker løsning, da der er en bankkonto knyttet til appen, så man altid kan identificere modtageren ved fejl eller misbrug. Der er også indbygget dækningskontrol, som betyder, at du ikke risikerer at gå i overtræk – og som butik eller handlende er du garanteret din betaling. Du kan altid se, hvor du har handlet med Swipp i både mobilbank og netbank.

Kom i gang med Swipp?

Som privatkunde skal du bare hente app’en til iPhone, Android eller Windows Phone og aktivere den med nemID.
Som erhvervskunde eller organisation eller forening kan du oprette en aftale ved at kontakte din rådgiver eller på SWIPP.dk