Orientering om problemer med udbetalinger, Netbank og Mobilbank

Natten til fredag har der været forsinkelser i clearingen fra Nationalbanken, hvilket betyder, at udbetalinger af løn og overførsler til mange danskere i dag er forsinket. Det påvirker også driften på Netbank og Mobilbank.

 

Vores datacentral, BEC, har arbejdet ihærdigt hele dagen for at få løst udfordringen, dog er det ikke på plads endnu. BEC forventer, at overførsler til Merkurs kunder såsom løn, SU mm. vil gå igennem fredag inden kl. 21.00. Der kan dog være enkelte særlige tilfælde, hvor kunder i Merkur først vil modtage løn på mandag, men det forventes ikke. Skulle det ske, og oplever du nogle problemer som følge heraf, så kontakt din afdeling eller rådgiver i Merkur. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at være behjælpelige med løsninger.

For at skaffe ekstra kapacitet i systemet har BEC valgt at lukke Mobilbank midlertidigt. Du kan stadig bruge Netbank, men der kan forekomme sporadisk lange svartider eller problemer med at logge på.

BEC anbefaler, at man venter med at udføre transaktioner, indtil belastningen med overførslerne er aftaget i løbet af dagen i dag.

Vi er meget kede af de gener, dette medfører.

Senest opdateret fredag kl. 18.30