Fokus på samfundsorienterede banker

Ved hjælp af de sociale medier og hashtagget #bankingonvalues sætter alle medlemsbankerne i Global Alliance for Banking on Values (GABV) fokus på mere samfundsorienterede måder at drive bank på.

Som et værdibaseret pengeinstitut arbejder Merkur Andelskasse for bl.a. at ændre den måde den konventionelle finanssektor fungerer på. Denne tilgang er vi ikke alene om og derfor var Merkur i 2009 med til at stifte de internationale netværk Global Alliance for Banking on Values.

Udover at være et globalt netværk for samfundsorienterede pengeinstitutter, er hensigten at skabe mere opmærksomhed omkring bæredygtige forretningsmodeller i den finansielle sektor. I oktober måned sætter alle medlemsbankerne derfor fokus på ikke blot værdibaseret bankdrift men også den internationale bevægelse via hashtagget #bankingonvalues.

#bankingonvalues

Så vil du vide mere om GABV og hvad det vil sige at drive en værdibaseret bank, så følg med på Merkurs Facebookside eller søg efter hashtagget #bankingonvalues på Facebook, Twitter eller Instagram.

Du er også selv velkommen til at bidrage med dine egne erfaringer med værdibaseret bank – husk blot at tilføje #bankingonvalues, når du deler historien på de sociale medier.