Dagsværkskonto

En Dagsværkskonto er til dig, der er mellem 15 og 29 år, og som ønsker at dine penge skal arbejde for noget nyttigt, mens de står på kontoen. En Dagsværkskonto er en helt almindelig konto, du kan anvende til løn, SU eller andet. Det særlige ved kontoen er, at Merkur hvert år donerer 100 kr. pr. Dagsværkskonto til Operation Dagsværk.

Fakta om Dagsværkskontoen

• Der kan knyttes Hævekort eller MasterCard Debit til kontoen
• Der kan knyttes Visa/Dankort til kontoen fra du fylder 18 år
• Kontoudtog udsendes gratis efter ca. 200 posteringer
• Gratis Netbank

Hvad er Operation Dagsværk?

Operation Dagsværk er eleverne på de danske ungdomsuddannelsers egen oplysnings- og solidaritetsorganisation. Unge frivillige udvikler og gennemfører årligt en oplysningskampagne målrettet eleverne på de danske ungdomsuddannelser. Kampagnen er til fordel for et internationalt udviklingsprojekt, der udføres af en dansk udviklingsorganisation. Kampagnen munder ud i Dagsværkdagen, hvor flere tusind elever på de danske ungdomsuddannelser frivilligt giver et dagsværk til fordel for årets udviklingsprojekt. Læs mere på www.od.dk

Selvbetjening

For at gøre det så nemt for dig som muligt at holde styr på din daglige økonomi, kan Merkur tilbyde dig en række løsninger, så du selv kan ordne de mest almindelige ting i banken. Din Dagsværkskonto kan du derfor tilslutte Netbank, MobilbankInfoservice og SMS-service.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.