Betalingsservice

Betalingsservice gør hverdagen nemmere for 95 % af samtlige husstande i Danmark. Tilmelder du dine regninger til Betalingsservice, så slipper du for at huske at betale regninger og tænke på betalingsfrister. Når du tilmelder dine regninger til Betalingsservice overfører Nets fast det beløb, regningen lyder på, til betaling af f.eks. husleje, el eller lignende.

Tilmeld dine regninger

Du vil oftest kunne se på dit indbetalingskort, om regningen kan tilmeldes Betalingsservice. Det nemmeste er er tilmelde dine regninger i Netbank under fanen Betalingsservice. 
Har du ikke Netbank, eller har du brug for hjælp til at tilmelde dig, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte din afdeling i Merkur.

En gang om måneden sendes en oversigt over kommende betalinger, normalt til din e-Boks. På betalingsoversigten kan du se, hvilke regninger der vil blive betalt den kommende måned.
 

Afmeld regninger

Når du modtager en betalingsoversigt, har du mulighed for at afvise en betaling. Ønsker du, at en betaling ikke skal gennemføres, eller at en betaling skal tilbageføres, kan du få betalingen afvist, hvis din meddelelse herom er kommet frem til Merkur senest den 7. i betalingsmåneden. Er denne dag ikke er en bankdag, er fristen den første bankdag derefter.

Du kan også afmelde en aftale i Betalingsservice, hvis du senest 3 bankdage inden næste betalingsdag, kontakter Merkur. Du kan også afmelde dine Betalingsservice-aftaler i Netbank under Betalingsservice – vælg fanen aftaleoversigt.