Forsikring af dine ting

Merkur har indgået samarbejde med ALKA om at tilbyde skadesforsikringer til Merkurs kunder. ALKA tilbyder alle de normale forsikringsdækninger til private.

Hvem rådgiver?

Når du skal drøfte dine forsikringer, er det vigtigt, at du får en enkel og professionel rådgivning. Merkurs ansatte er ikke uddannet til at rådgive om forsikringer. Derfor henviser Merkur vores kunder til ALKA. Alt hvad der vedrørerer dine forsikringer, skal du tale med ALKA om.

Opret en forsikring og få et gavekort

Som kunde i Merkur får du et gavekort , hvis du vælger at oprette en eller flere forsikringer hos ALKA via nedenstående link.

Står du for at købe hus, bil, flytte hjemmefra eller vil du blot have et overblik over dine muligheder så kan du beregne dine forsikringer via

www.alka.dk/merkur 


NB! For at få gavekortet, skal forsikringerne oprettes via linket. 

Om ALKA

ALKA ejes i stor udstrækning af fagforbund og dermed mere end 1 million medlemmer. ALKA arbejder for at skabe enkle, gennemskuelige og billige forsikringer til kunderne. Det kan ske, fordi ALKA ikke skal skabe et stort overskud til ejerne, men er til for forsikringstagerne. Samtidigt har ALKA stor fokus på kundetilfredshed og er blandt de selskaber med de mest tilfredse kunder.