Beskyt dit MasterCard med Geografisk Sikkerhed

Geografisk Sikkerhed giver dig mulighed for at sikre dit MasterCard mod misbrug i udlandet. I Merkur tilbyder vi dig Geografisk Sikkerhed via din netbank og mobilbank.

Geografisk Sikkerhed betyder, at du selv bestemmer, hvor dit MasterCard må bruges. Du kan f.eks. vælge, at kortet ikke må bruges i Sydamerika eller Afrika eller ved køb af spil på internettet. 

Sådan fungerer Geografisk Sikkerhed

  • Du finder funktionen i Netbank under ”Konti og posteringer”, menupunktet ”Kort”.
  • I den nyeste version af mobilbanken finder du funktionen under "kort". På iPhone ligger det i bundmenuen "Min bank".
  • I oversigten over dine betalingskort vil du se, at dit/dine MasterCard er markeret med en globus. Klikker du på den, kommer du til et verdenskort eller en oversigt, hvor du kan åbne og lukke for de regioner, du ønsker.
  • Du har også mulighed for at vælge at få en SMS, hvis dit kort forsøges brugt i en lukket region.
  • Under punktet ”Kategorier” kan du styre brugen af dit kort yderligere. Du kan f.eks. vælge at lukke for brug på internettet eller i pengeautomater.
  • Når du åbner eller lukker for en region, fungerer det her og nu. Så du kan faktisk åbne kortet, bruge det i en forretning eller på en hjemmeside og lukke det igen med det samme.

Har du spørgsmål til geografisk sikkerhed, kan du hente hjælp hos vores Netbank Support på tlf. 70 24 66 00 eller på mail netbank@bec.dk

Du vælger selv, hvor i verden dit MasterCard må anvendes og om man kan avende kortet på internettet. Geografisk Sikkerhed er dermed med til at sikre dit kort mod misbrug.

Du vælger selv, hvor i verden dit MasterCard må anvendes og om man kan avende kortet på internettet. Geografisk Sikkerhed er dermed med til at sikre dit kort mod misbrug.